Tapahtumia

 

Muutoksia toimintaan!

Tervehdys! Vuosi 2021 tuo toimintaan muutoksia: Harkinnan jälkeen päätin ottaa paikkani vastaan Lahden ammattikorkeakoulussa ja lähteä opiskelemaan fysioterapeutiksi. Tästä johtuen vuoden 2021 alkupuoliskon aikana palvelen asiakkaitani sopimuksen mukaan kotikäynteinä (tai liikuntatiloissa kuten ennenkin) ja hieronnasta/jäsenkorjauksesta sopiminen onnistuu puhelimitse numerosta 040-6875382.


Kiitoksia kaikille menneestä vuodesta ja ottakaahan rohkeasti yhteyttä, niin käsittely kyllä onnistuu! Toivotaan, että tämän vuoden aikana ainakin koronasta päästään eroon. Päivittelen sivuille lisää tietoa, kun tiedän miten esimerkiksi tulevana kesänä toimitaan.
Olen aiemminkin maininnut, että faskiaopiskelu jatkuu. Nyt on yli puolet uudesta faskiakoulutuksesta käytynä ja uutta oppia tullut runsaasti niin faskioista, kuin tavallisesta hieronnastakin. Faskioihin erikoistuminen tulee olemaan minun tieni, koska kalevalaisen jäsenkorjauksen kautta olen havainnut faskiakäsittelyn hurjat mahdollisuudet. Samalla...

Lakeuden mobilisaatiohoito on liittynyt Instagramiin ja päivityksiä on tarkoitus ryhtyä tekemään. Päivitykset käsittelevät pääsääntöisesti kehonhuoltoa ja aktiivista elämää. Alkuunsa tuotetaan lyhyitä tietoiskuja siitä, miten keho toimii ja mistä ongelmissa oikeasti on kyse! Lakeuden mobilisaatiohoito löytyy instagramista tililtä ”lakeusmobi”....

Toiminta jatkuu koronaviruksesta huolimatta. Onneksi alueemme on viruksen suhteen melko turvallinen. Varaudumme kuitenkin virukseen ja toimitilat desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen ja tiloista löytyy käsidesiä asiakkaiden käyttöön. Muuten ohjeet ovat samoja kuin yleisetkin ohjeet. Älä tule hoitoon, jos sinulla on flunssan oireita.