Tietoja minusta

 

Sami Punkari (yrittäjä)       

(koulutettu hieroja ja urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija)Tarjoan Sinulle Seinäjoella ammattitaitoista hierontaa ja urheiluhierontaa. 

Tässä taustani lyhyesti: Aloitin urani opiskelemalla Kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi. Tämän jälkeen innostukseni vain kasvoi ja lähdin Kuortaneen Urheiluopistolle opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi ja Urheiluhierojaksi. 

Asiakkaitani ovat kaikki lihasjumeista, kolotuksista tai kivuista kärsivät ihmiset ja lupaan tehdä parhaani ongelmien poistamiseksi. Teen myös urheilijasopimuksia alueen huipulle tavoittelevien urheilijoiden kanssa. Tällöin tavoitteena on säännöllinen asiakassuhde, jossa huomioidaan urheilijan lihashuollon tarpeet kelloon ja kalenteriin katsomatta. Osa sopimuskumppaneistani on raivannut tiensä maailman huipulle saakka. Urheiluhierontaa varten olen suorittanut urheiluhieronnan erikoisammattitutkinnosta osan Urheilijan lihashuolto.
 
Aikanaan suoritetusta jäsenkorjausopiskelusta on ollut huikeaa hyötyä ja se on auttanut ymmärtämään, miten suuria tuloksia faskian käsittelyllä voi saada aikaan. Myös kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot on tarkoitus käydä loppuun saakka kaiken muun ohella. Mikäli kalevalainen jäsenkorjaus ei ole sinulle tuttua, niin lyhyesti sanottuna hoidossa käsitellään erittäin kevyin ottein koko keho jalanpohjista päähän saakka. Hoito ei missään vaiheessa satu eikä siinä niksautella tai naksautella mitään. Lempeästä käsittelystä huolimatta moni saa vaivoihinsa parhaan avun juuri kalevalaisesta jäsenkorjauksesta.

Kurssitan itseäni myös muualla ja faskiaopintoni jatkuvat! Viimeisimpänä on suoritettu Myfascian moduulit 1,2 ja 3 Lempäälän Myfascia Stuudiolla.

Palveluni on aina yksilöllistä ja joustavaa. Aikoja on saatavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vuoden 2021 alussa aloitin fysioterapiaopinnot Lahden ammattikorkeakoulussa.
 

Tervetuloa vanhat ja uudet asiakkaat.

Sami